Welcome to the Gamexeon Forum.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Views: 1471
Replies: 28
  1. #1
    Retired Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Tagger First Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    12,433
    Points
    891,122
    Level
    95
    Points: 891,122, Level: 95
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 11,228
    Overall activity: 0%

    Download manager yg paling bandwidth-sucking?

    Sesuai judul, apa yah..download manager yg paling bandwidth-sucking? yg gw pake skrg tu Orbit Downloader kyny kurang sip..soalnya kalo hot-spotan di kampus tu suka kalah ama download manager yg lain

  2. #2
    Awakened Achievements:
    Veteran 1000 Experience Points
    Array
    Posts
    34
    Points
    2,275
    Level
    5
    Points: 2,275, Level: 5
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 275
    Overall activity: 0%
    idm gan
    asik tuhsedot menyedot BW

  3. #3
    GKB
    GKB is offline
    Angel Agent Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Tagger First Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    1,096
    Points
    843,940
    Level
    92
    Points: 843,940, Level: 92
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 2,310
    Overall activity: 0%
    IDM bro ...................

  4. #4
    Retired Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Tagger First Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    12,433
    Points
    891,122
    Level
    95
    Points: 891,122, Level: 95
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 11,228
    Overall activity: 0%
    Ada yg lebih sadis dari IDM gak..?

  5. #5
    GKB
    GKB is offline
    Angel Agent Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Tagger First Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    1,096
    Points
    843,940
    Level
    92
    Points: 843,940, Level: 92
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 2,310
    Overall activity: 0%
    Kayaknya nggak ada deh bro , ngasih contoh pengalaman aja
    Pake downloader browser dapet 5kb/s
    Pake Flasget gw dapet 10kb/s
    Pake IDM gw dapet 30kb/s

    Pada kondisi Sisa Bandwith masih banyak, lokasi sama/kekuatan sinyal sama, koneksi memakai telkomsel flash

  6. #6
    Retired Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Tagger First Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    12,433
    Points
    891,122
    Level
    95
    Points: 891,122, Level: 95
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 11,228
    Overall activity: 0%
    Besok gw tes deh di kampus..tar report balik ke sini..dulu ernah si pake IDM..*** kendala di registrasi soalnya gak free ya kalo ga salah ah nubi abis nih..heleeppp

  7. #7
    GKB
    GKB is offline
    Angel Agent Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Tagger First Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    1,096
    Points
    843,940
    Level
    92
    Points: 843,940, Level: 92
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 2,310
    Overall activity: 0%
    @ Duren

    Cek PM .................

  8. #8
    inFamous Moderator Achievements:
    Three Friends Your first Group Recommendation First Class Veteran Created Album pictures
    Array
    Posts
    9,723
    Points
    86,933
    Level
    30
    Points: 86,933, Level: 30
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 2,917
    Overall activity: 0%
    pengalaman gw sih dari dulu setelah nyoba bebeerapa download manager, tetep aja IDM yang paling bagus

  9. #9
    Scary But Beautiful Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Created Album pictures Veteran Created Blog entry
    Awards:
    Community Award
    Array
    Posts
    7,322
    Points
    10,355,650
    Level
    100
    Points: 10,355,650, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Blog Entries
    2
    yups, setuju banget bro, sejauh ini masih IDM yg paling bagus menurut gw.....

  10. #10
    Soldier Achievements:
    Three Friends 1 year registered Tagger First Class 10000 Experience Points
    Array
    Posts
    318
    Points
    11,843
    Level
    11
    Points: 11,843, Level: 11
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 307
    Overall activity: 0%
    Vote for IDM, tapi gwa pakenya ORBIT, coz kalo pake IDM waktu DL g bisa browsing...



 
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

LinkBacks (?)

  1. 14-01-10, 10:27

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141