Welcome to the Gamexeon Forum.
Views: 10449
Replies: 6
  1. #1
    Residual Self Image Achievements:
    Three Friends Your first Group Recommendation First Class Created Album pictures Veteran
    Array
    Posts
    7,447
    Points
    4,367,530
    Level
    100
    Points: 4,367,530, Level: 100
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 420
    Overall activity: 50.0%
    Blog Entries
    5

    Kirim pesan ke BBM tapi tidak punya BB? Ini solusinya...

    Bagi yang tidak punya BB (Blackberry) tapi mau kirim pesan ke BB , inilah caranya:
    Web2Pin, dari website tersebut kita bisa kirim pesan ke blackberry melalui internet dengan gratis. Namun untuk mengirimkan pesan ke blackberry, cek dahulu pin-nya sudah benar atau belum, karena Web2Pin ini didesain untuk mengabaikan pesan dengan pin yang tidak sesuai/tidak benar.


  2. #2
    Angel Agent Achievements:
    Three Friends Recommendation Second Class Created Album pictures Veteran Tagger First Class
    Array
    Posts
    1,473
    Points
    1,757,214
    Level
    100
    Points: 1,757,214, Level: 100
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 11,536
    Overall activity: 16.0%
    Nah ceritanya kita bisa ngrim pesan sampai ke orang yang tepat

    Gimana, cara orang yang dikirimi pesan bisa membalas pesan kita ???

    nice thread bro

  3. #3
    Residual Self Image Achievements:
    Three Friends Your first Group Recommendation First Class Created Album pictures Veteran
    Array
    Posts
    7,447
    Points
    4,367,530
    Level
    100
    Points: 4,367,530, Level: 100
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 420
    Overall activity: 50.0%
    Blog Entries
    5
    ^ kan bisa memberi tau pakai nama/nomor telpon/email kita di box 'from name'nya

  4. #4
    Patcher Achievements:
    Three Friends Your first Group Recommendation Second Class Created Album pictures Veteran
    Array
    Posts
    1,774
    Points
    273,705
    Level
    53
    Points: 273,705, Level: 53
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 7,045
    Overall activity: 0%
    udah terbukti masuk gak? gw coba ngga nih -__-

    EDIT: udah masuk sih, walau cuma 1 dari 2 BBM
    Last edited by naufaldotcom; 14-05-11 at 21:39.

  5. #5
    Infiltrator Achievements:
    Three Friends Tagger First Class Veteran 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    789
    Points
    611,308
    Level
    79
    Points: 611,308, Level: 79
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 12,642
    Overall activity: 0%
    wah, jangan2 ini nih yang dipake buat nyebar spam lewat BBM ?
    ke tkp dulu ah bro....

  6. #6
    Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Tagger First Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    5,920
    Points
    3,003,287
    Level
    100
    Points: 3,003,287, Level: 100
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 24,163
    Overall activity: 0%
    barusan coba...malah masuk ke mesej yak..

  7. #7
    Residual Self Image Achievements:
    Three Friends Your first Group Recommendation First Class Created Album pictures Veteran
    Array
    Posts
    7,447
    Points
    4,367,530
    Level
    100
    Points: 4,367,530, Level: 100
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 420
    Overall activity: 50.0%
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by wawan View Post
    barusan coba...malah masuk ke mesej yak..
    betul bro, tepatnya masuk PIN mesej



 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •