Welcome to the Gamexeon Forum.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Views: 1534
Replies: 28
  1. #1
    Retired Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Tagger First Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    12,433
    Points
    891,122
    Level
    95
    Points: 891,122, Level: 95
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 11,228
    Overall activity: 0%

    Download manager yg paling bandwidth-sucking?

    Sesuai judul, apa yah..download manager yg paling bandwidth-sucking? yg gw pake skrg tu Orbit Downloader kyny kurang sip..soalnya kalo hot-spotan di kampus tu suka kalah ama download manager yg lain

  2. #2
    Awakened Achievements:
    Veteran 1000 Experience Points
    Array
    Posts
    34
    Points
    2,275
    Level
    5
    Points: 2,275, Level: 5
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 275
    Overall activity: 0%
    idm gan
    asik tuhsedot menyedot BW

  3. #3
    Angel Agent Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Tagger First Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    1,096
    Points
    844,272
    Level
    92
    Points: 844,272, Level: 92
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 1,978
    Overall activity: 0%
    IDM bro ...................

  4. #4
    Retired Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Tagger First Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    12,433
    Points
    891,122
    Level
    95
    Points: 891,122, Level: 95
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 11,228
    Overall activity: 0%
    Ada yg lebih sadis dari IDM gak..?

  5. #5
    Angel Agent Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Tagger First Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    1,096
    Points
    844,272
    Level
    92
    Points: 844,272, Level: 92
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 1,978
    Overall activity: 0%
    Kayaknya nggak ada deh bro , ngasih contoh pengalaman aja
    Pake downloader browser dapet 5kb/s
    Pake Flasget gw dapet 10kb/s
    Pake IDM gw dapet 30kb/s

    Pada kondisi Sisa Bandwith masih banyak, lokasi sama/kekuatan sinyal sama, koneksi memakai telkomsel flash

  6. #6
    Retired Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Tagger First Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    12,433
    Points
    891,122
    Level
    95
    Points: 891,122, Level: 95
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 11,228
    Overall activity: 0%
    Besok gw tes deh di kampus..tar report balik ke sini..dulu ernah si pake IDM..*** kendala di registrasi soalnya gak free ya kalo ga salah ah nubi abis nih..heleeppp

  7. #7
    Angel Agent Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Tagger First Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    1,096
    Points
    844,272
    Level
    92
    Points: 844,272, Level: 92
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 1,978
    Overall activity: 0%
    @ Duren

    Cek PM .................

  8. #8
    inFamous Moderator Achievements:
    Three Friends Your first Group Recommendation First Class Veteran Created Album pictures
    Array
    Posts
    9,723
    Points
    86,933
    Level
    30
    Points: 86,933, Level: 30
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 2,917
    Overall activity: 0%
    pengalaman gw sih dari dulu setelah nyoba bebeerapa download manager, tetep aja IDM yang paling bagus

  9. #9
    Scary But Beautiful Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Created Album pictures Veteran Created Blog entry
    Awards:
    Community Award
    Array
    Posts
    7,322
    Points
    10,369,379
    Level
    100
    Points: 10,369,379, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Blog Entries
    2
    yups, setuju banget bro, sejauh ini masih IDM yg paling bagus menurut gw.....

  10. #10
    Soldier Achievements:
    Three Friends 1 year registered Tagger First Class 10000 Experience Points
    Array
    Posts
    318
    Points
    11,843
    Level
    11
    Points: 11,843, Level: 11
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 307
    Overall activity: 0%
    Vote for IDM, tapi gwa pakenya ORBIT, coz kalo pake IDM waktu DL g bisa browsing...



 
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •