Welcome to the Gamexeon Forum.
Views: 9943
Replies: 6
  1. #1
    ISB
    ISB is offline
    Residual Self Image Achievements:
    Three Friends Your first Group Recommendation First Class Created Album pictures Veteran
    Array
    Posts
    7,447
    Points
    4,364,793
    Level
    100
    Points: 4,364,793, Level: 100
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 3,157
    Overall activity: 0%
    Blog Entries
    5

    Kirim pesan ke BBM tapi tidak punya BB? Ini solusinya...

    Bagi yang tidak punya BB (Blackberry) tapi mau kirim pesan ke BB , inilah caranya:
    Web2Pin, dari website tersebut kita bisa kirim pesan ke blackberry melalui internet dengan gratis. Namun untuk mengirimkan pesan ke blackberry, cek dahulu pin-nya sudah benar atau belum, karena Web2Pin ini didesain untuk mengabaikan pesan dengan pin yang tidak sesuai/tidak benar.


  2. #2
    Angel Agent Achievements:
    Three Friends Recommendation Second Class Created Album pictures Veteran Tagger First Class
    Array
    Posts
    1,473
    Points
    1,756,482
    Level
    100
    Points: 1,756,482, Level: 100
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 12,268
    Overall activity: 0%
    Nah ceritanya kita bisa ngrim pesan sampai ke orang yang tepat

    Gimana, cara orang yang dikirimi pesan bisa membalas pesan kita ???

    nice thread bro

  3. #3
    ISB
    ISB is offline
    Residual Self Image Achievements:
    Three Friends Your first Group Recommendation First Class Created Album pictures Veteran
    Array
    Posts
    7,447
    Points
    4,364,793
    Level
    100
    Points: 4,364,793, Level: 100
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 3,157
    Overall activity: 0%
    Blog Entries
    5
    ^ kan bisa memberi tau pakai nama/nomor telpon/email kita di box 'from name'nya

  4. #4
    Patcher Achievements:
    Three Friends Your first Group Recommendation Second Class Created Album pictures Veteran
    Array
    Posts
    1,774
    Points
    273,705
    Level
    53
    Points: 273,705, Level: 53
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 7,045
    Overall activity: 0%
    udah terbukti masuk gak? gw coba ngga nih -__-

    EDIT: udah masuk sih, walau cuma 1 dari 2 BBM
    Last edited by naufaldotcom; 14-05-11 at 21:39.

  5. #5
    Infiltrator Achievements:
    Three Friends Tagger First Class Veteran 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    789
    Points
    611,308
    Level
    79
    Points: 611,308, Level: 79
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 12,642
    Overall activity: 0%
    wah, jangan2 ini nih yang dipake buat nyebar spam lewat BBM ?
    ke tkp dulu ah bro....

  6. #6
    Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Tagger First Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    5,920
    Points
    3,002,477
    Level
    100
    Points: 3,002,477, Level: 100
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 24,973
    Overall activity: 0%
    barusan coba...malah masuk ke mesej yak..

  7. #7
    ISB
    ISB is offline
    Residual Self Image Achievements:
    Three Friends Your first Group Recommendation First Class Created Album pictures Veteran
    Array
    Posts
    7,447
    Points
    4,364,793
    Level
    100
    Points: 4,364,793, Level: 100
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 3,157
    Overall activity: 0%
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by wawan View Post
    barusan coba...malah masuk ke mesej yak..
    betul bro, tepatnya masuk PIN mesej



 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141