Welcome to the Gamexeon Forum.
Views: 680
Replies: 6
  1. #1
    Awakened Achievements:
    Veteran 5000 Experience Points
    Array
    Posts
    45
    Points
    5,621
    Level
    8
    Points: 5,621, Level: 8
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 829
    Overall activity: 0%

    Want To sell Gigabyte HD4850 1GB DDR3

    Want to sell !!

    Gigabyte HD4850 Radeon 1 GB DDR 3 , 256 Bit Baru Pakai sekitar 2 Bulanan , alasan dijual karena ganti vga baru 5000 series.

    Harga 1.6 juta , bisa nego!!. , Barunya sekitar 2.2 jutaan

    PLease contact my email : [email protected] , ato balas thread ini
    serious bidder only

  2. #2
    Prajurit Kaipang Achievements:
    Three Friends Created Album pictures Veteran Tagger First Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    3,617
    Points
    573,098
    Level
    76
    Points: 573,098, Level: 76
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 4,352
    Overall activity: 20.0%
    bener bro harga segitu ngak salah

  3. #3
    Patcher Achievements:
    Three Friends Recommendation Second Class Created Album pictures Veteran Tagger First Class
    Array
    Posts
    1,608
    Points
    371,424
    Level
    61
    Points: 371,424, Level: 61
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 526
    Overall activity: 0%
    @ TS
    Welcome back, setelah 3 tahun lebih gak nge post

    Sebagai bahan pertimbangan harga baru nya di Rakitan.com 1,86 juta

  4. #4
    Awakened Achievements:
    Veteran 5000 Experience Points
    Array
    Posts
    45
    Points
    5,621
    Level
    8
    Points: 5,621, Level: 8
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 829
    Overall activity: 0%
    @Ryan888 bisa di nego harganya kok bro,

    @ daFLash : thanks bro , udah turun yah , kalo gitu nego aja gpp bro , soalnya sy rada awam juga harga skrg udah ga ngikutin , itu 2 bulan juga jarang dipake karena sempet sebulan pergi dinas keluar.

    bagi yang tertarik harganya boleh nawar deh bro , thanks

  5. #5
    Awakened Achievements:
    Veteran 5000 Experience Points
    Array
    Posts
    45
    Points
    5,621
    Level
    8
    Points: 5,621, Level: 8
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 829
    Overall activity: 0%

  6. #6
    Achievements:
    Three Friends Recommendation Second Class Veteran Tagger First Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    1,949
    Points
    902,181
    Level
    95
    Points: 902,181, Level: 95
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 169
    Overall activity: 0%
    ikut nyundul aza biar cpt laku.
    good luck

  7. #7
    Awakened Achievements:
    Three Friends Tagger Second Class Veteran 1000 Experience Points
    Array
    Posts
    46
    Points
    3,974
    Level
    7
    Points: 3,974, Level: 7
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 976
    Overall activity: 0%
    1 jt aja bisa gak bro?



 

LinkBacks (?)


Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141