Welcome to the Gamexeon Forum.
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Views: 15453
Replies: 50
  1. #1
    Infiltrator Achievements:
    Three Friends Veteran Tagger Second Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    985
    Points
    699,343
    Level
    84
    Points: 699,343, Level: 84
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 6,107
    Overall activity: 0%

    Informasi Tempat Jual Beli Komputer di Bandung

    Sok ah bilih aya nu bade ngainformasikeun atanapi naroskeun tempat jual beli (baru atanapi second) di BANDUNG:
    - PC
    - Laptop
    - MB
    - Processor
    - Graphic Card
    - PSU
    - Thermal Paste
    - Games
    - Pameran
    - jeung sajabana (recomanded : nua aya hubunganna jeung komputer)

    didieu tempatna...



    Silahkan Kalo ada yang mo menginformasikan ato bertanya tempat jual beli (baru ato second) di BANDUNG:
    - PC
    - Laptop
    - MB
    - Processor
    - Graphic Card
    - PSU
    - Thermal Paste
    - Games
    - Pameran
    - dan lain sebagainya (recomanded : yang ada hubungannya dengan komputer)

    disini tempatnya...
    Last edited by che_rytheone; 26-06-09 at 17:12. Reason: Coba di rapihin

  2. #2
    Utility Master Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Created Album pictures Veteran Tagger First Class
    Array
    Posts
    2,376
    Points
    698,135
    Level
    84
    Points: 698,135, Level: 84
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 7,315
    Overall activity: 0%
    atanapi sama atawa sama ya artinya bro??
    ti Bandung Trade Center ada toh banyak toko komputer

  3. #3
    Infiltrator Achievements:
    Three Friends Veteran Tagger Second Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    985
    Points
    699,343
    Level
    84
    Points: 699,343, Level: 84
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 6,107
    Overall activity: 0%
    Yap atanapi sama atawa sama artinya....

  4. #4
    Infiltrator Achievements:
    Three Friends Veteran Tagger Second Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    985
    Points
    699,343
    Level
    84
    Points: 699,343, Level: 84
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 6,107
    Overall activity: 0%
    Puntennya di comot ku abdi
    Supaya nu lain teu susah milarianna...

    Link

    ngaliwet wrote:

    astrindo ayana di bec sareng di segitiga emas caket jaya plaza. mung abdi mah ka nu di segitiga emas teu acan kantos A. saena mah pas bade ka astrindo urang teh kedah gaduh heula referensi tipe2 mainboard nu dipikahoyong. cobian tingal heula ka webna asrock. kumargi di astrindo fungsina saleresna sanes icalan parangkat teuas nanging panyalur utama. mun urang tos gaduh referensi tipe nu dipikahoyong langsung wae taroskeun ka astrindo. biasana mah kedah pesen heula, ngantosan 3 dinten. upami bade meser mainboard mah pami tiasa ka panyalur utamana ngarah garansina resmi sareng langkung lami dua dugi ka tilu taun. misalna astrindo jang produk asus&asrock, sigma d segitiga emas nyalurkeun biostar, jeung sajabana.

    Link

    greed_on3 wrote :
    Bengawan Komputer,.nya tempatna mah rada alit
    tapi barangna diditu arelit kabeh

    disbelahna aya toko laptop oge..

  5. #5
    Infiltrator Achievements:
    Three Friends Veteran Tagger Second Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    985
    Points
    699,343
    Level
    84
    Points: 699,343, Level: 84
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 6,107
    Overall activity: 0%
    Puntennya di comot ku abdi
    Supaya nu lain teu susah milarianna...

    Link

    ngaliwet wrote:

    astrindo ayana di bec sareng di segitiga emas caket jaya plaza. mung abdi mah ka nu di segitiga emas teu acan kantos A. saena mah pas bade ka astrindo urang teh kedah gaduh heula referensi tipe2 mainboard nu dipikahoyong. cobian tingal heula ka webna asrock. kumargi di astrindo fungsina saleresna sanes icalan parangkat teuas nanging panyalur utama. mun urang tos gaduh referensi tipe nu dipikahoyong langsung wae taroskeun ka astrindo. biasana mah kedah pesen heula, ngantosan 3 dinten. upami bade meser mainboard mah pami tiasa ka panyalur utamana ngarah garansina resmi sareng langkung lami dua dugi ka tilu taun. misalna astrindo jang produk asus&asrock, sigma d segitiga emas nyalurkeun biostar, jeung sajabana.

    Link

    greed_on3 wrote :
    Bengawan Komputer,.nya tempatna mah rada alit
    tapi barangna diditu arelit kabeh

    disbelahna aya toko laptop oge..

  6. #6
    Infiltrator Achievements:
    Three Friends Veteran Tagger Second Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    985
    Points
    699,343
    Level
    84
    Points: 699,343, Level: 84
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 6,107
    Overall activity: 0%
    Hari senin kamari, nyoba ka jalan Bengawan... dikira lapakna banyak, ternyata dikit...
    Pas hari eta aya VGA second, harg di atas 1jt... PSU saga komplit...
    Sempet kalewat oge...

    Tah bilih aya nu teu acan terang...



    Sumber : "maps.google.com"
    Lokasi : Warna Merah

  7. #7
    Weapon Maker Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Created Blog entry Tagger First Class
    Array
    Posts
    3,516
    Points
    1,249,418
    Level
    100
    Points: 1,249,418, Level: 100
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 4,832
    Overall activity: 0%
    Blog Entries
    1
    wah mantap, nuhun pisan infona bro
    kl sy beda2 tempat pas bli hardware, ya buat ngabandingkuen harga2na sakalian hehe
    biasanya sy datengin toko2 di BEC, IBCC, Segitiga Emas, dan BeMall. ok ntar sy datengin juga toko2 referensi thread ini ok

  8. #8
    The escapees Achievements:
    1 year registered 1000 Experience Points
    Array
    Posts
    1
    Points
    2,139
    Level
    5
    Points: 2,139, Level: 5
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 411
    Overall activity: 0%
    lamun meser psu no bermerk (saga, thermaltake, dll) kira2 400 rebuan di mananya?

  9. #9
    Infiltrator Achievements:
    Three Friends Veteran Tagger Second Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    985
    Points
    699,343
    Level
    84
    Points: 699,343, Level: 84
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 6,107
    Overall activity: 0%
    Quote Originally Posted by rizal firmansyah View Post
    lamun meser psu no bermerk (saga, thermaltake, dll) kira2 400 rebuan di mananya?
    Pas abi ka ditu mah,di jalan bengawan PSU saga aya. Mun pas kabeneranmah sok aya nu second oge. Duka tah merk nu sanesnamah... cobian papay di BEC...

  10. #10
    Operator Achievements:
    Veteran 1000 Experience Points
    Array
    Posts
    52
    Points
    2,331
    Level
    5
    Points: 2,331, Level: 5
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 219
    Overall activity: 0%
    mun si sayah mah sok ka komplek segitiga emas atawa kandaga
    pokoknamah nu deukeut ti imah we lah
    BEC mah rada2 awis euy

    *maaf kalo bahasa sundanya berantakan (padahal dah 25 taun idup di bandung)



 
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141