Welcome to the Gamexeon Forum.
Views: 5556
Replies: 4
  1. #1
    GX Elite Staff Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Created Album pictures Tagger First Class
    Array
    Posts
    10,195
    Points
    1,391,224
    Level
    100
    Points: 1,391,224, Level: 100
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 1,026
    Overall activity: 0%

    Gimana sih cara download dari Indowebster ???

    Dari kmaren nih gagal terus download dari indowebster ??? Da yang tahu carana gak ??? Soalna dia pake server FTP nih. Susah connect pasti RTO.

  2. #2
    Macan Garong Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Created Album pictures Tagger First Class
    Awards:
    Discussion Ender
    Array
    Posts
    44,924
    Points
    9,209,047
    Level
    100
    Points: 9,209,047, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 19.0%
    weleh2. ane br tau ada topik bginian.............
    btw, make IDm lwt proxy telkom, donlod beberapa film sk gagal ............. maunya mreka gak make proxy ........ asem bener ..................

  3. #3
    GX Elite Staff Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Created Album pictures Tagger First Class
    Array
    Posts
    10,195
    Points
    1,391,224
    Level
    100
    Points: 1,391,224, Level: 100
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 1,026
    Overall activity: 0%
    Sorry for my foolishness bro Ni thread lawas sekarang download dari IDWS lancar jaya walaupun gak bisa make proxy n janji Telkom (campret) yg katanya lokal full 1Mbps hanya bohong belaka . Tapi dapat diakali dengan datang k XL cafe di Plaza marina download dari IDWS tembus 400KBps

  4. #4
    Residual Self Image Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Tagger First Class 25000 Experience Points
    Array
    Posts
    7,190
    Points
    40,580
    Level
    21
    Points: 40,580, Level: 21
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 3,370
    Overall activity: 0%
    400KBps

    [oot]
    Eh gwe dunlutin WoW AMPM dong dari IDWS
    [/oot]

  5. #5
    Macan Garong Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Created Album pictures Tagger First Class
    Awards:
    Discussion Ender
    Array
    Posts
    44,924
    Points
    9,209,047
    Level
    100
    Points: 9,209,047, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 19.0%
    Quote Originally Posted by dheophe View Post
    Sorry for my foolishness bro Ni thread lawas sekarang download dari IDWS lancar jaya walaupun gak bisa make proxy n janji Telkom (campret) yg katanya lokal full 1Mbps hanya bohong belaka . Tapi dapat diakali dengan datang k XL cafe di Plaza marina download dari IDWS tembus 400KBps
    oalah ..........spidi ..........



 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141