Welcome to the Gamexeon Forum.
  1. 01-06-09
    Views:
    103,826
  2. 29-02-08
    Views:
    116,893
Page 1 of 43 1 2 3 11 ... LastLast
Threads 1 to 30 of 1267

Forum: Graphic card and Display

Merupakan hal yang sangat penting pada komputer, penentu kecepatan render tiap pixel dan menyalurkannya kepadamu via montor.
VGA ATI dan Nvidia, serta monitor nya dibahas disini.

Sub-Forums: Graphic card and Display

 

Forum: Graphic card and Display

  1. Sticky Thread Sticky: Post your 3DMark Vantage scores here!!

    Started by kimi_maki, 04-05-08 02:31
    42 Pages
    1 2 3 ... 42
    2011, 285, 3dmark, 900, age, akan, asus, bisa, clock, default, forum, gamexeon, ghz, gtx, http, jpg, patriot, post, scores, semua, untuk, vantage, yang, zotac
    • Replies: 410
    • Views: 21,220
    11-05-12, 10:37 Go to last post
  2. Sticky Thread Sticky: Post your 3DMark 11 here bro ...

    Started by Absogel, 07-12-10 18:38
    34 Pages
    1 2 3 ... 34
    • Replies: 339
    • Views: 23,561
    10-05-12, 19:43 Go to last post
  3. Arrow Sticky Thread Sticky: Post your 3DMark 2006 scores here !!

    Started by jozzy, 20-12-06 22:11
    104 Pages
    1 2 3 ... 104
    • Replies: 1,036
    • Views: 46,235
    30-04-12, 12:19 Go to last post
  4. Sticky Thread Sticky: Test Your Display/Monitor Quality

    Started by becco, 13-02-08 15:24
    8 Pages
    1 2 3 ... 8
    aku, ama, apaan, bagus, banget, benq, colors, display or monitor, gak, gol, jauh, k750i, klo, kudu, lama, make, menyusul, nongol, pake, photo, quality, semua, tes, test, yang
    • Replies: 79
    • Views: 16,188
    17-10-11, 13:25 Go to last post
  5. Sticky Thread Sticky: Official GX VGA Temperature Database

    Started by becco, 04-01-11 15:41
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    biar, bisa, bro, buat, buka, bukan, dan, database, gambar, gambarnya, gamexeon, gan, http, ini, official, oot, png, saya, techpowerup, temperatur, temperature, tuk, untuk, update
    • Replies: 55
    • Views: 3,929
    28-09-11, 19:10 Go to last post
  1. Ask : Kualitas display Monitor LCD LG M227WAP - PF + TV ?

    Started by komank_belo, 22-08-10 19:16
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    ada, aoc, bisa, dan, deh, dgn, display, distributor, duit, kata, katanya, kualitas, lagi, m227wap, monitor, murah, nunggu, philips, pilihan, ps3, seperti, sudah, vision, yang, zone
    • Replies: 41
    • Views: 10,711
    10-03-14, 18:06 Go to last post
  2. LED monitor untuk HD4670

    Started by Victim, 22-01-14 12:14
    apa, atau, buat, coba, cocok, gan, ganti, harga, harganya, hd4670, ini, kasi, kasih, led, led monitor, mau, merk, monitor, nanya, seh, terima, tinggi, tuk, untuk, vga
    • Replies: 3
    • Views: 332
    22-01-14, 22:42 Go to last post
  3. [ASK] beli vga yg murah tapi ajib :D

    Started by Roxas_Kingdom, 06-03-13 09:59
    2 Pages
    1 2
    500, api, beli, bisa, budget, dengan, duo, e75, e7500, game, game2, gan, judul, kompi, kyk, maen, maw, murah, procie, recomended, saya, sesuai, spec, tapi, vga
    • Replies: 11
    • Views: 1,229
    27-11-13, 01:00 Go to last post
    • Replies: 2
    • Views: 590
    15-08-13, 14:27 Go to last post
  4. GTX 650 Ti atau GTX 560??

    Started by fufang, 04-01-13 13:39
    2 Pages
    1 2
    128, 250, ambil, api, atau, beda, berapa, bit, donk, enk, full, game, gtx, harga, lbh, luar, mana, murah, nanya, pixel, tapi, upgrade, usa, view, yang
    • Replies: 10
    • Views: 1,407
    15-08-13, 14:24 Go to last post
    • Replies: 5
    • Views: 673
    15-08-13, 14:17 Go to last post
  5. kuat ga ya prosesor dan PSU saya buat GTX 590?

    Started by ENJOY, 22-10-11 11:13
    8 Pages
    1 2 3 ... 8
    amd, angka, atas, buat, cooler, dan, dukungan, gamexeon, gan, ghz, gtx, kasih, kuat, master, mau, menurut, nya, para, phenom, power, processor, silent, supply, upgrade, vga
    • Replies: 70
    • Views: 4,569
    11-05-13, 07:49 Go to last post
  6. New 3Dmark,

    Started by haryanto_w, 06-02-13 09:28
    260, 2600k, 3dmark, ada, baru, benchmark, bios, biostar, card, core, geforce, group, gtx, http, install, intel, nvidia, processor, punya, result, saya, semua, sudah, video, yang
    • Replies: 3
    • Views: 547
    17-04-13, 07:26 Go to last post
    • Replies: 6
    • Views: 870
    08-04-13, 14:21 Go to last post
    • Replies: 1
    • Views: 413
    08-04-13, 11:06 Go to last post
    • Replies: 6
    • Views: 1,065
    27-01-13, 14:53 Go to last post
    • Replies: 30
    • Views: 10,584
    21-01-13, 15:05 Go to last post
  7. Question panas vga, enakan dibuang ke luar casing/ke dalam casing??

    Started by arni, 20-12-09 14:11
    13 Pages
    1 2 3 ... 13
    ada, api, casing, casing or ke, cuma, dalam, dari, dibuang, dukung, enakan, gak, hdmi, kan, monitor, panas, radeon, saya, selama, selamat, siang, tanya, tapi, udah, vga, yang
    • Replies: 124
    • Views: 5,272
    27-12-12, 09:29 Go to last post
  8. Exclamation Butuh Saran Upgrade GPU

    Started by rasyidxtreme, 06-12-12 17:52
    2 Pages
    1 2
    4850, 8gb, amd, apa, banget, banyak, bingung, card, dengan, gan, gpu, ini, lcd, lirik, mau, party, phenom, power, saran, saya, sekarang, spek, upgrade, vga, yang
    • Replies: 19
    • Views: 1,183
    25-12-12, 00:28 Go to last post
  9. Perbedaan VGA professional

    Started by bagoesGTX480, 13-04-11 19:50
    3 Pages
    1 2 3
    adalah, atau, banget, berapa, bisa, cuma, film, game, geforce, honda, itu, kalo, kualitas, lag, maen, mobil, pake, perbedaan, pernah, professional, seri, tapi, temen, tuh, yahud
    • Replies: 22
    • Views: 5,579
    09-12-12, 22:52 Go to last post
  10. Question tanya rekomend vga direck 11

    Started by yudo, 29-11-12 17:06
    asal, ban, bantuan, bantuannya, berapa, boleh, chip, dari, dasi, gan, harga, ikan, jangan, malam, mau, mematikan, rekomendasi, sebar, sekalian, seri, tanya, tau, tua, udah, vga
    • Replies: 4
    • Views: 788
    07-12-12, 00:02 Go to last post
  11. Cool PSU untuk VGA AMD HD 4850

    Started by bonjol, 31-08-12 22:24
    2 Pages
    1 2
    4850, 500w, ace, amd, api, dari, gimana, juga, kalo, kayak, lia, liat, lihat, nya, pake, penjelasan, penjelasannya, psu, sih, spec, tuk, untuk, vga, yahh, yang
    • Replies: 11
    • Views: 1,513
    06-12-12, 17:59 Go to last post
  12. Cool saran VGA onboard buat persiapan high-end VGA

    Started by Theok, 25-08-12 18:41
    2 Pages
    1 2
    5jt, ada, amd, apaan, atau, bagus, beli, bisa, buat, gamexeon, harga, high, ingin, ini, kalo, mainstream, masuk, mau, mobo, onboard, pake, pes, saran, suhu, vga
    • Replies: 13
    • Views: 1,621
    02-12-12, 13:23 Go to last post
  13. [ask] mo upgrade VGA Nvidia 9600GT bagusnya pake apa ya?

    Started by chikamaru, 11-07-12 12:45
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    5jt, 940, 9600, 9600gt, amd, apa, bagus, bagusnya, black, budget, corsair, dgn, ecs, gan, ganti, gma, hank, nvidia, pake, pencerahan, phenom, tanya, upgrade, vga, zotac
    • Replies: 32
    • Views: 2,451
    26-11-12, 10:16 Go to last post
  14. LED TV VS LED Monitor

    Started by Brisbane, 12-03-12 20:05
    3 Pages
    1 2 3
    aja, apa, art, awal, bios, buka, coba, dengan, display, gan, hanya, itu, kedetect, lebih, led, mana, mau, monitor, nya, pake, seperti, sih, star, toshiba, untuk
    • Replies: 23
    • Views: 10,380
    04-11-12, 11:36 Go to last post
  15. Lightbulb [Help] Ada masukan buat pilih vga ?

    Started by Kunio, 07-10-12 18:10
    2 Pages
    1 2
    000, ada, asus, buat, budget, core, cuma, dapat, dari, gak, ini, intel, itu, jadul, kalo, komputer, mobo, monitor, newbie, nya, pilih, psu, spek, vga, yang
    • Replies: 11
    • Views: 1,286
    30-10-12, 23:07 Go to last post
  16. Perlakuan Driver karena Ganti VGA dari Merah ke Hijau

    Started by Muse, 01-07-11 20:49
    2 Pages
    1 2
    anti, atau, beda, biasa, chipset, dah, dan, dari, driver, gak, gan, ganti, gmn, install, karena, khusus, mau, menurut, merah, nya, perlu, rencana, semua, vga, yang
    • Replies: 16
    • Views: 1,548
    30-10-12, 23:05 Go to last post
  17. Butuh saran ganti VGA (7770 atau 7750)

    Started by blackpearl, 12-06-12 14:39
    3 Pages
    1 2 3
    4850, akan, atau, buat, buka, bukan, cry, dengan, freak, gak, gan, ganti, graphic, harga, ini, itu, kalo, karena, lebih, nya, power, seri, tolong, vga, yang
    • Replies: 28
    • Views: 2,639
    30-10-12, 22:51 Go to last post
  18. Smile ganti Driver VGA dari Intel G41 express ke Nvidia

    Started by bonjol, 08-08-12 10:30
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    ada, baru, beli, bisa, bukan, cara, chipse, chipset, dari, driver, express, gan, ganti, gimana, intel, komputer, laptop, mau, nambah, nvidia, nya, tau, vga, vram, yang
    • Replies: 38
    • Views: 6,539
    30-10-12, 22:48 Go to last post
  19. Alamak GTX 580 artifacts ..........

    Started by Absogel, 24-04-12 06:28
    2 Pages
    1 2
    1366, aja, apa, belum, bisa, coba, dan, gamexeon, gan, ganti, gimana, gtx, kakak, kakaknya, karena, nasib, padahal, suhu, tahu, tahun, tuh, vga, waktu, waktunya, yah
    • Replies: 17
    • Views: 1,256
    24-10-12, 23:42 Go to last post
    • Replies: 9
    • Views: 932
    06-10-12, 09:59 Go to last post
    • Replies: 7
    • Views: 864
    25-09-12, 19:07 Go to last post
  20. Oculus Rift

    Started by haryanto_w, 07-09-12 09:50
    akan, bagi, baik, bakal, bener, bisa, disini, final, gamer, gamexeon, ini, jadi, juga, lcd, lebih, list, masuk, menjadi, murah, produksi, ram, siap, untuk, vga, virtual
    • Replies: 2
    • Views: 490
    07-09-12, 13:47 Go to last post
  21. Old PC Old gpu Old LCD TV wowwwww masih bertaring

    Started by haryanto_w, 21-08-12 08:04
    3 Pages
    1 2 3
    ada, bikin, casing, desk, dgn, engine, enlight, gan, gpu, iseng, itu, jadul, kalo, lcd, masih, mau, monitor, pro, psu, ram, saya, sony, tuh, vista, xbox
    • Replies: 24
    • Views: 1,507
    01-09-12, 09:46 Go to last post
  22. Question [ask] Kipas VGA???

    Started by acid, 25-08-12 15:54
    280, 500, apa, asus, atau, bisa, core, dan, dari, driver, game, gtx, ini, intel, itu, kalo, kenapa, kok, lagi, nanya, nga, selama, supply, trus, vga
    • Replies: 9
    • Views: 770
    28-08-12, 10:23 Go to last post

Page 1 of 43 1 2 3 11 ... LastLast

Forum Information and Options

Moderators of this Forum
    Array
Users Browsing this Forum

There are currently 4 users browsing this forum. (0 members & 4 guests)

    Array

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 10 replies or 100 views
Hot thread with unread posts
More than 10 replies or 100 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141