Welcome to the Gamexeon Forum.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Views: 5276
Replies: 19
  1. #1
    Murdered by Numbers Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Created Album pictures Created Blog entry Veteran
    Awards:
    Master Tagger
    Array
    Posts
    9,849
    Points
    5,984,219
    Level
    100
    Points: 5,984,219, Level: 100
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 18,131
    Overall activity: 0%
    Blog Entries
    180

    System Requirement Call Of Duty: Modern Warfare 3



    Bagi yang ingin memainkan game Modern Warfare 3, kini system requirement yang dibutuhkan untuk memainkan game ini sudah dirilis. Detail yang muncul disitus Steam & situs berita gaming ini diperkirakan merupakan minimum system requirement, karena tidak disertai daftar kebutuhan untuk recommended system requirement.

    • OS: Windows XP/Windows Vista/Windows 7
    • Processor: Intel Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X38750 processor or better
    • Memory: 16 GB free hard drive space/2GB RAM
    • Video Card: Shader 3.0 or better/ 256 MB NVIDIA GeForce 8600GT/ATI Radeon X1950 or better
    • Sound Card: DirectX 9.0 or later

    Creative strategist Infinity Ward Robert Bowling menjelaskan bahwa tim developer Modern Warfare 3 untuk PC, telah menitikberatkan game ini pada pengalaman bermain. Menghadirkan kembali fitur-fitur yang terdapat dalam Modern Warfare 2, ditambah dengan matchmaking, lobby, Steam integration, yang dikombinasikan dengan dedicated servers & in-game server. Selain itu Modern Warfare 3 versi PC akan mensupport private match dengan opsi yang dapat dikustomisasi melalui private & dedicated server.

    “We value the PC player and have gone to great lengths inproviding a more rich experience for our players. We keep our ear near the ground and try todeliver items most requested. The big feature for MW3 we are supporting is Dedicated Servers, this includes a server browser, voting, RCON, and more."

    "You have a lot of graphic options, including enabling and disabling of new rendering features such as SSAO, you'll also be able to modify DOF, Shadows, Anti-Aliasing, Texture Resolution and more."

    “Also we’ve implemented some PC only rendering features including SSAO. Lastly we are embracing the Steam platform by integrating fully with Steam including friends list, and Steam achievements.”

    Via: Source | Source | Source
    Last edited by rakata; 22-10-11 at 10:11.

  2. #2
    Niobe Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Created Album pictures Tagger First Class
    Array
    Posts
    16,955
    Points
    1,479,614
    Level
    100
    Points: 1,479,614, Level: 100
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 8,636
    Overall activity: 0%
    Yaya, palingan juga cuma jadi semacam add-on ...;

  3. #3
    Murdered by Numbers Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Created Album pictures Created Blog entry Veteran
    Awards:
    Master Tagger
    Array
    Posts
    9,849
    Points
    5,984,219
    Level
    100
    Points: 5,984,219, Level: 100
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 18,131
    Overall activity: 0%
    Blog Entries
    180
    expansion pack?
    tapi lumayanlah, expansion pack-nya pake engine baru . walau diluar sana pada ribut kalo sebenernya itu engine lama yg dimodif jadi engine baru, & dibantah habis2an ama orang2 activision, IW & sledgehammer

  4. #4
    GX Elite Staff Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Created Album pictures Tagger First Class
    Array
    Posts
    10,195
    Points
    1,391,224
    Level
    100
    Points: 1,391,224, Level: 100
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 1,026
    Overall activity: 0%
    engine baru tapi kualitas grafisnya gak banyak berubah

  5. #5
    Angel Agent Achievements:
    Three Friends Veteran Tagger First Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    1,427
    Points
    558,093
    Level
    75
    Points: 558,093, Level: 75
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 4,257
    Overall activity: 0%
    tetap ringan toh
    gak kek hoax di trit preview

  6. #6
    Ravager Achievements:
    Three Friends Created Album pictures Created Blog entry Tagger First Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    5,899
    Points
    2,084,458
    Level
    100
    Points: 2,084,458, Level: 100
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 17,892
    Overall activity: 0%
    Blog Entries
    12
    prosesor ok (c2d e6750)
    windows ok (win7)
    ram ok (2GB)
    vga ok (GTS450)

  7. #7
    Phatogenist Achievements:
    Three Friends Veteran 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    2,855
    Points
    227,055
    Level
    48
    Points: 227,055, Level: 48
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 3,195
    Overall activity: 0%
    gameplaynya gitu2 doang yah? gak ada fitur2 baru?macem efek fisika dll

    entah kenapa eke ngerasa ledakan franat di cod ini makiin lama makin lemah ya perasaan di cod 1 & 2 , granatnya berasa banget ledakannya..sekarang kaya mercon aja

  8. #8
    Niobe Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Created Album pictures Tagger First Class
    Array
    Posts
    16,955
    Points
    1,479,614
    Level
    100
    Points: 1,479,614, Level: 100
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 8,636
    Overall activity: 0%
    Ledakan granat di CoD ndak ada rasanya, mesti belajar sama Red Orchestra dulu cara membuat ledakan yang keren .

  9. #9
    Ravager Achievements:
    Three Friends Created Album pictures Created Blog entry Tagger First Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    5,899
    Points
    2,084,458
    Level
    100
    Points: 2,084,458, Level: 100
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 17,892
    Overall activity: 0%
    Blog Entries
    12
    tp emang kok, sound efek senjata kurang mantep.....

  10. #10
    Macan Garong Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Created Album pictures Tagger First Class
    Awards:
    Discussion Ender
    Array
    Posts
    44,924
    Points
    9,209,047
    Level
    100
    Points: 9,209,047, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 19.0%
    hmm, min spec vga msh bs diatasi ama ge 8600gt ya... gile... msh ringan nih game ya..



 
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141