Welcome to the Gamexeon Forum.
Views: 1407
Replies: 3
  1. #1
    Gunman Achievements:
    Three Friends Veteran Tagger First Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    403
    Points
    60,274
    Level
    25
    Points: 60,274, Level: 25
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 2,076
    Overall activity: 0%

    Mau tny & share buletin rohani kristen buat pemuda remaja

    Tmn2 gw mau tny nih, gw kan di pilih jd team buletin rohani kristen buat gereja gw nih tp yg khusus pemuda remajanya
    Article2 atau renungan2 buat pemuda remaja gt dpt dr web mn ya???
    Trus tmn2 yg udah pernah pny pengalaman gn share donk pengalamannya dsn
    Gw msh pemula nih
    Mohon masukannya
    Thanks byk sblmnya
    GBU

  2. #2
    Gunman Achievements:
    Three Friends Veteran Tagger First Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    403
    Points
    60,274
    Level
    25
    Points: 60,274, Level: 25
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 2,076
    Overall activity: 0%
    Help me

  3. #3
    Siluman GX Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Tagger First Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    3,827
    Points
    852,463
    Level
    93
    Points: 852,463, Level: 93
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 12,287
    Overall activity: 4.0%
    tunggu aja gan, kalo ada nanti ada yg kasi info ^^

  4. #4
    Niobe Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Created Album pictures Tagger First Class
    Array
    Posts
    16,955
    Points
    1,479,614
    Level
    100
    Points: 1,479,614, Level: 100
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 8,636
    Overall activity: 0%
    Di google ndak ada? Copy paste . Tapi kayak ginian sih harus banyak baca sih sebenarnya, jadi tau sendiri mana yang patut dijadikan bahan renungan.



 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141