Welcome to the Gamexeon Forum.
Page 1 of 207 1 2 3 11 51 101 ... LastLast
Views: 62702
Replies: 2069
  1. #1
    Gamer Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Created Album pictures Veteran Tagger First Class
    Awards:
    Arm of Law
    Array
    Posts
    9,452
    Points
    292,390
    Level
    55
    Points: 292,390, Level: 55
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 9,960
    Overall activity: 0%

    Grand Theft Auto : Kampung Gamexeon Stories


    He he he buat maniak GTA ngadem di sini aja yak
    Last edited by Panji 18; 29-06-08 at 18:41.

  2. #2
    Angel Agent Achievements:
    Three Friends Recommendation Second Class Veteran 10000 Experience Points Tagger First Class
    Array
    Posts
    1,449
    Points
    15,287
    Level
    13
    Points: 15,287, Level: 13
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 1,663
    Overall activity: 24.0%
    yup,absen..

  3. #3
    Consigliere Achievements:
    Three Friends Veteran Tagger First Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    6,720
    Points
    4,715,676
    Level
    100
    Points: 4,715,676, Level: 100
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 36,574
    Overall activity: 0%
    akhirnya bisa juga ngobrol bareng GTA mania didalam negeri sendiri hahaha.
    thanks pak Panji sudah dibuatin wadahnya.

  4. #4
    Consigliere Achievements:
    Three Friends Veteran Tagger First Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    6,720
    Points
    4,715,676
    Level
    100
    Points: 4,715,676, Level: 100
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 36,574
    Overall activity: 0%
    kemarin saya baru namatin GTA Vice City lagi tuh.
    masih penasaran sama detail ceritanya Tommy Vercetti hehehe. kalau dari segi cerita, Vice City menurut saya merupakan seri GTA yang paling berbobot ceritanya (disamping GTA IV tentunya).
    masih ada pada inget ga momen-momen seru ketika mainin Vice City dulu? hehehe.

  5. #5
    Gamer Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Created Album pictures Veteran Tagger First Class
    Awards:
    Arm of Law
    Array
    Posts
    9,452
    Points
    292,390
    Level
    55
    Points: 292,390, Level: 55
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 9,960
    Overall activity: 0%
    Iya sama2 bro, terima kasih juga buat bro wings yg udah bikinkan forum khusus fans kayak kita, soalnya kalo ngobrol di kolom review jadi agak ott harusnya kan hanya berkaitan dengan reviewnya aja. Jadi dengan adanya thread ini kita bisa eksplore lebih jauh sebuah game yg kita gemari.

  6. #6
    The One Achievements:
    Three Friends Your first Group Recommendation First Class Created Album pictures Created Blog entry
    Array
    Posts
    61,825
    Points
    869,301
    Level
    94
    Points: 869,301, Level: 94
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 14,149
    Overall activity: 0%
    Blog Entries
    2
    hehe jadi rame ya ?
    gw udah ga bisa lagi ngeliatin masing masing post sekarang. saking rame nya

    [oot over]

  7. #7
    Gunman Achievements:
    Three Friends Recommendation Second Class Veteran 5000 Experience Points
    Array
    Posts
    438
    Points
    5,870
    Level
    8
    Points: 5,870, Level: 8
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 580
    Overall activity: 0%
    Nice GTA collection bro Panji !

  8. #8
    Angel Agent Achievements:
    Three Friends Veteran 5000 Experience Points
    Array
    Posts
    1,182
    Points
    8,178
    Level
    10
    Points: 8,178, Level: 10
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 1,872
    Overall activity: 0%
    wah sama kayak gua ada GTA PS1..overview cam tu kan ya? :cheers:

  9. #9
    Consigliere Achievements:
    Three Friends Veteran Tagger First Class 50000 Experience Points
    Array
    Posts
    6,720
    Points
    4,715,676
    Level
    100
    Points: 4,715,676, Level: 100
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 36,574
    Overall activity: 0%
    btw mana nih pembahasan GTA-nya hehehe.

  10. #10
    Residual Self Image Achievements:
    Three Friends Recommendation First Class Veteran Tagger First Class 25000 Experience Points
    Array
    Posts
    7,190
    Points
    40,580
    Level
    21
    Points: 40,580, Level: 21
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 3,370
    Overall activity: 0%
    Ih jadi pengen GTA IV nih ...

    Hayooo, sapa yang selalu namatin GTA 100% ?



 
Page 1 of 207 1 2 3 11 51 101 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141