Welcome to the Gamexeon Forum.
  1. Announcement:
    Subforum Function : GAMER LOBBY
    unwinged (The One)
    08-02-10
    Views:
    5,082
  2. 01-06-09
    Views:
    102,087
  3. 29-02-08
    Views:
    115,309
Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast
Threads 1 to 30 of 237

Forum: Emulator

Mau memainkan game game jadul dari jaman NES, SNES, SEGA Saturn atau SEGA Dreamcast, Playstation atau Playstation 2 ?
Tanyakan disini kami akan menjawab semua pertanyaanmu mengenai emulator.

  1. Sticky Thread Sticky: PS3EMU Fake Or Fact ??

    Started by D'Ghal, 03-07-11 16:12
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 26
    • Views: 3,846
    05-10-11, 15:00 Go to last post
  2. Sticky Thread Sticky: PCSX2 F.A.Q series : gimana dapat playable speed di PCSX2

    Started by setya5785, 08-07-11 13:29
    2 Pages
    1 2
    ada, akan, atau, baru, beli, berat, bisa, bukan, code, core, crysis, dah, dan, dari, dengan, error, game, ini, masalah, pcsx2, playable, ps2, speed, untuk, upgrade
    • Replies: 12
    • Views: 2,911
    26-07-11, 15:59 Go to last post
  3. Sticky Thread Sticky: [artikel] pcsx2 ko' berat sih ?

    Started by setya5785, 04-05-11 00:19
    artikel, berat, pcsx2
    • Replies: 8
    • Views: 7,079
    16-05-11, 12:29 Go to last post
  4. Exclamation Sticky Thread Sticky: [Penting!!!] Mengenai download link

    Started by setya5785, 18-09-09 04:35
    • Replies: 0
    • Views: 2,449
    18-09-09, 04:35 Go to last post
  5. Sticky Thread Sticky: [Dolphin Emulator] Basic Setup

    Started by setya5785, 11-03-09 07:39
    basic, dolphin, emulator, setup
    • Replies: 0
    • Views: 12,542
    11-03-09, 07:39 Go to last post
  1. [Dolphin/Wii] Monster Hunter 3

    Started by setya5785, 02-05-10 06:36
    15 Pages
    1 2 3 ... 15
    aja, bisa, disini, dolphin, dolphin or wii, gak, game, hunter, ini, juga, kalo, keyboard, lan, layanan, lokal, maen, masalah, masih, monster, multi, nintendo, nya, online, pake, saya
    • Replies: 143
    • Views: 25,349
    03-08-13, 21:16 Go to last post
  2. Emulator Wii (Dolphin) + cara buat ISOnya

    Started by dista_bagus, 22-02-09 22:42
    23 Pages
    1 2 3 ... 23
    • Replies: 228
    • Views: 29,795
    15-07-13, 02:32 Go to last post
  3. Ngecheat game PS2 di PCSX2

    Started by unwinged, 17-03-08 10:49
    29 Pages
    1 2 3 ... 29
    • Replies: 283
    • Views: 75,194
    13-07-13, 23:28 Go to last post
  4. PCSX2 dan emulasi PS2. Lancar!

    Started by unwinged, 05-03-08 17:10
    87 Pages
    1 2 3 ... 87
    • Replies: 861
    • Views: 85,928
    25-05-13, 15:16 Go to last post
  5. Smile Front Mission 5 Pcsx2 Cheat

    Started by djdodi, 03-10-12 04:22
    ada, apa, banget, bisa, buat, cara, caranya, cheat, dah, front, gak, gimana, halo, ini, itu, kasih, langsung, masih, mau, nanya, newbie, pake, patch, pcsx2, soal
    • Replies: 1
    • Views: 1,324
    19-10-12, 15:15 Go to last post
  6. Post Emulator NDS yang bagus?

    Started by teraseria, 21-04-09 12:00
    9 Pages
    1 2 3 ... 9
    ada, bagus, baru, bisa, buat, cara, emu, emulator, ice, jus, koq, local, main, multiplayer, nds, nga, nice, nya, pake, pokemon, pos, topic, yah, yang
    • Replies: 86
    • Views: 17,054
    06-06-12, 23:36 Go to last post
  7. Recommended Emulator4PC list

    Started by setya5785, 25-03-09 11:50
    8 Pages
    1 2 3 ... 8
    ada, baru, buat, core, emulator, emulator4pc, gratis, ice, kalo, lagi, list, man, mantab, nds, nice, nya, official, recommended, release, sedot, sekarang, share, tanya, update, yang
    • Replies: 70
    • Views: 9,633
    27-05-12, 22:17 Go to last post
    • Replies: 2
    • Views: 1,622
    30-03-12, 23:31 Go to last post
  8. GPSP (GBA emulator) for Symbian S60.5

    Started by sendz, 21-03-12 17:37
    ada, atau, bisa, browsing, call, dan, dapat, dari, download, emu, gameboy, gamexeon, gue, iphone, itu, kok, lagi, list, lupakan, punya, sekarang, sini, star, terus, yang
    • Replies: 0
    • Views: 1,319
    21-03-12, 17:37 Go to last post
  9. [ASK] Re-burn Kaset PS2

    Started by hepi_hape, 02-02-12 23:58
    ada, aja, apa, baru, bisa, console, copy, dari, dvd, error, game, gan, gimana, halo, ini, jadi, kalo, masalah, masih, mau, nanya, pengen, ps2, rusak, software
    • Replies: 8
    • Views: 2,615
    27-02-12, 22:56 Go to last post
  10. [Dolphin Emulator] How to pair WiiMote with your PC

    Started by setya5785, 11-03-09 07:13
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Replies: 49
    • Views: 13,302
    16-01-12, 20:54 Go to last post
  11. Question [tanya] emulator xbox 360

    Started by ismail ramadi, 08-01-12 04:54
    360, ada, aja, atau, beneran, berat, boleh, emulator, era, gak, kasi, langsung, liat, link, mau, ps2, sekalian, seperti, sih, tanya, tau, xbox, xbox 360, xbox360, youtube
    • Replies: 1
    • Views: 979
    08-01-12, 13:36 Go to last post
  12. Red face "RPCS3", W.I.P PS3 Emulator

    Started by rons.asais, 01-01-12 01:04
    anti, code, dapat, debug, dengan, emulator, game, game2, gan, google, hanya, ini, lancar, menjalankan, microsoft, mini, open, ps2, ps3, saat, semua, sony ps3, svn, untuk, windows
    • Replies: 8
    • Views: 1,138
    02-01-12, 19:46 Go to last post
  13. [Dolphin/Wii] Super mario Galaaxy (1+2) Guide

    Started by setya5785, 05-08-11 22:48
    3 Pages
    1 2 3
    ada, adalah, akan, atau, auto, baru, berat, bisa, bukan, dan, dari, dengan, directx, gamexeon, graphic, ini, ketika, keyboard, kita, mouse, nvidia, opengl, untuk, wii, yang
    • Replies: 24
    • Views: 3,071
    27-12-11, 08:32 Go to last post
    • Replies: 20
    • Views: 2,344
    17-11-11, 14:41 Go to last post
  14. JPCSP v0.6 - sapa yang pengen maen crisis core ?

    Started by setya5785, 04-10-10 23:02
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    ada, aja, amd, apa, banyak, baru, crisis, cuma, dari, emu, gak, gambar, gamexeon, gitu, jpcsp, kali, kalo, kenapa, kok, make, paling, pengen, spoiler, tutorial, windows
    • Replies: 58
    • Views: 7,360
    15-11-11, 01:49 Go to last post
  15. Smile GBA emulator for PSP

    Started by vay28, 24-05-09 14:15
    • Replies: 8
    • Views: 4,189
    04-11-11, 03:20 Go to last post
    • Replies: 4
    • Views: 1,908
    22-10-11, 23:44 Go to last post
  16. Thumbs up How To : Bermain Game PS 1 dengan VGS

    Started by Youdee, 11-07-09 09:36
    3 Pages
    1 2 3
    ada, aja, apa, banyak, bermain, buat, dark, dengan, emu, epsxe, gak, gan, kalo, kompatibel, mana, pake, paling, pengen, ps1, psx, sekarang, tanya, tinggal, windows, yang
    • Replies: 26
    • Views: 7,822
    05-10-11, 06:15 Go to last post
  17. Hacking Health Bar Using CE

    Started by D'Ghal, 26-09-11 00:00
    adalah, age, akan, arcade, atau, bisa, cara, code, dan, dari, game, gamexeon, ini, kode, lagi, mati, membuat, menjadi, pcsx2, ps2, sebenarnya, terus, tutorial, untuk, yang
    • Replies: 1
    • Views: 1,196
    26-09-11, 01:14 Go to last post
    • Replies: 13
    • Views: 3,668
    03-09-11, 15:12 Go to last post
  18. Post your's pcsx2 best configuration here

    Started by D'Ghal, 13-09-09 01:45
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Replies: 67
    • Views: 11,873
    29-08-11, 04:31 Go to last post
  19. Finally multithread VU1 on PCSX2

    Started by setya5785, 12-08-11 19:57
    ada, akan, baru, berat, bisa, buat, core, dah, dan, dapat, dari, dengan, download, games, gamexeon, ghz, hanya, ini, kali, lagi, linux, pcsx2, svn, untuk, yang
    • Replies: 6
    • Views: 2,111
    19-08-11, 21:29 Go to last post
    • Replies: 3
    • Views: 867
    06-08-11, 13:45 Go to last post
  20. tolong pcx2 dooonk

    Started by orheeo, 01-07-11 19:13
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 16
    • Views: 2,201
    17-07-11, 16:44 Go to last post
  21. [HELP] Masalah dengan dolphin emulator...

    Started by gosha, 03-08-09 15:03
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    6400, ada, aku, ban, bantuin, bawa, bisa, core, dengan, dimana, dolphin, empat, emulator, intel, lia, liat, masalah, post, ram, sih, tempat, uin, untuk, wii, yang
    • Replies: 36
    • Views: 5,088
    11-07-11, 19:03 Go to last post
    • Replies: 15
    • Views: 2,549
    07-07-11, 17:21 Go to last post
  22. Final Fantasy X via PCSX2 Emulation

    Started by setya5785, 02-06-11 20:41
    • Replies: 1
    • Views: 2,165
    03-06-11, 17:54 Go to last post
  23. PCSX2 0.9.8 stable official release

    Started by setya5785, 02-05-11 16:59
    2 Pages
    1 2
    official, pcsx2, release, stable
    • Replies: 14
    • Views: 3,378
    12-05-11, 10:40 Go to last post
    • Replies: 2
    • Views: 2,098
    03-05-11, 11:36 Go to last post

Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast

Forum Information and Options

Moderators of this Forum
    Array
Users Browsing this Forum

There are currently 1 users browsing this forum. (0 members & 1 guests)

    Array

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 10 replies or 100 views
Hot thread with unread posts
More than 10 replies or 100 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141