Welcome to the Gamexeon Forum.
  1. 01-06-09
    Views:
    105,085
  2. 29-02-08
    Views:
    118,098
Page 1 of 24 1 2 3 11 ... LastLast
Threads 1 to 30 of 696

Forum: Central Processing Unit ( CPU )

CPU adalah otak dari komputermu! Sekaligus nyawa dan penentu kecepatan kinerja. CPU terdiri dari RAM, Processor dan Motherboard.

Sub-Forums: Central Processing Unit ( CPU )

Title
 
Last Post
  1. Forum Actions:

    Last Post:

    Thumbs up Intel Core i7

    by

    29-03-12 11:26 Go to last post

 

Forum: Central Processing Unit ( CPU )

  1. Arrow Sticky Thread Sticky: Intel Community Discussion Lounge

    Started by kevin_leonhart, 19-12-09 07:47
    9 Pages
    1 2 3 ... 9
    250, 2500, 2500k, 260, 2600k, 500, absen, agan2, aja, bro, community, discussion, dong, dulu, gak, ghz, harian, intel, itu, lari, lounge, misi, nanya, numpang, pengguna
    • Replies: 81
    • Views: 4,707
    17-01-12, 10:02 Go to last post
  2. Sticky Thread Sticky: Everest: Bandwidth & Latency

    Started by becco, 03-05-08 12:28
    25 Pages
    1 2 3 ... 25
    • Replies: 240
    • Views: 12,596
    06-09-11, 18:38 Go to last post
  3. Arrow Sticky Thread Sticky: AMD Community Discussion Lounge

    Started by kevin_leonhart, 19-12-09 07:43
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Replies: 61
    • Views: 4,467
    30-03-11, 17:28 Go to last post
  4. Sticky Thread Sticky: All About AMD - Usefull Information Links

    Started by kevin_leonhart, 11-12-09 08:06
    2 Pages
    1 2
    information, links, usefull
    • Replies: 17
    • Views: 2,396
    28-01-11, 17:27 Go to last post
  5. Sticky Thread Sticky: Arsip BIOS Mainboard dan VGA

    Started by NOi, 26-10-08 19:25
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 22
    • Views: 4,074
    30-04-10, 01:51 Go to last post
  6. Sticky Thread Sticky: All About INTEL - Usefull Information Link

    Started by kevin_leonhart, 11-12-09 10:55
    2 Pages
    1 2
    information, intel, usefull
    • Replies: 14
    • Views: 4,976
    19-12-09, 08:18 Go to last post
  7. Sticky Thread Sticky: GX's CPU Review List

    Started by becco, 10-05-08 12:59
    cpu, list, review
    • Replies: 0
    • Views: 1,996
    10-05-08, 12:59 Go to last post
  1. Question [Ask] Nanya rakit PC budget 4-5 jtan

    Started by Roxas_Kingdom, 05-11-13 14:35
    8gb, core, ddr, ddr3, geforce, intel, udah, vga
    • Replies: 1
    • Views: 616
    15-04-14, 11:49 Go to last post
    • Replies: 1
    • Views: 577
    15-04-14, 11:46 Go to last post
  2. e5700 vs g630

    Started by phand, 19-12-12 23:07
    ada, baik, bangets, browsing, dalam, dari, data, dengan, dll, firefox, game, gan, hardware, hari, hdd, intel, itu, jadi, lebih, office, opera, pengen, series, sini, software
    • Replies: 7
    • Views: 1,246
    08-04-13, 14:29 Go to last post
  3. Exclamation Mohon Bantuan untuk Proc, Mobo & RAM

    Started by rasyidxtreme, 30-01-13 00:16
    ada, aja, amd, bangun, bantu, budget, dengan, gan, gpu, gtx, hanya, intel, kasih, langsung, masukin, mau, mobo, nih, procie, ram, sama, sih, untuk, yah, yang
    • Replies: 6
    • Views: 587
    10-03-13, 10:18 Go to last post
  4. stabilizer vs UPS

    Started by phand, 30-12-12 09:12
    2 Pages
    1 2
    500rb, ada, beli, buat, dana, kalian, kalo, keamanan, keperluan, lebih, listrik, mana, milih, nanya, penting, power, power supply, respon, stabilizer, supply, temen, temen2, ting, ups, yang
    • Replies: 10
    • Views: 1,161
    09-03-13, 10:42 Go to last post
  5. Ask : memory 8gb G-skill

    Started by Brisbane, 19-03-12 19:13
    2 Pages
    1 2
    8gb, beli, bios, biostar, bisa, chipset, core, dan, ddr3, dengan, ganti, halo, hanya, intel, kok, lagi, mau, memory, pada, semua, skill, untuk, web, yah, yang
    • Replies: 11
    • Views: 1,066
    25-12-12, 00:38 Go to last post
  6. Need help rakit PC (lagi)

    Started by Yoichi, 15-11-11 20:41
    2 Pages
    1 2
    anak, ban, bikin, budget, bwt, desai, desain, game, gen, intel, keyboard, komp, lagi, layar, mas, master, mouse, nanya, nih, nonton, rakit, smua, ton, tua, tunggu
    • Replies: 13
    • Views: 1,038
    17-12-12, 05:46 Go to last post
  7. Intel i7 atau AMD phenom II X6

    Started by ENJOY, 06-11-11 08:00
    2 Pages
    1 2
    260, 590, aja, amd, atau, bagusan, bisa, buat, dan, gamexeon, gtx, intel, kecepatan, kekuatan, mana, mau, nubie, phenom, rencana, senior, senior2, setara, support, tanya, vote
    • Replies: 11
    • Views: 2,115
    16-12-12, 08:14 Go to last post
  8. Question Perbedaan Core dan Thread

    Started by neweby, 28-01-12 11:01
    3 Pages
    1 2 3
    atom, banyak, buat, core, dan, game, intel, itu, jika, lagi, lah, mengapa, monyet, mudah, pasti, perbedaan, saja, sama, saya, sebenarnya, seberapa, singkat, temen, thread, yang
    • Replies: 28
    • Views: 4,935
    16-12-12, 08:10 Go to last post
  9. Poll Poll: Minta Saran Motherboard Chipset Z77

    Started by aryasnake, 11-09-12 16:20
    3 Pages
    1 2 3
    16gb, ada, adalah, akan, antara, asus, atau, bisa, chipset, core, dan, dapat, game, intel, itu, list, main, mau, nanya, pengen, performance, ram, spek, vga, yang
    • Replies: 27
    • Views: 2,105
    09-12-12, 00:40 Go to last post
  10. Spek CPU Studio musik

    Started by saykyu, 11-01-12 07:41
    2 Pages
    1 2
    aka, banyak, beli, buat, cpu, dah, dari, design, dgn, editing, jgn, khusus, komp, lengkap, musik, nya, pake, paling, rekaman, saran, sarannya, spek, studio, yak, yang
    • Replies: 14
    • Views: 1,173
    24-11-12, 18:58 Go to last post
  11. HELP !!! CPU Under Clock

    Started by dheophe, 05-01-12 12:13
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    120, 2012, 2ghz, 6ghz, age, apa, api, clock, cpu, dari, forum, gak, gamexeon, ghz, http, jalan, kenapa, kok, nih, padahal, phenom, png, seharusnya, sekarang, tapi
    • Replies: 33
    • Views: 1,651
    31-10-12, 19:01 Go to last post
  12. tolong bantuin problem komputer gak ada suara biiiiiiipppp....

    Started by yudo, 05-08-12 00:50
    2 Pages
    1 2
    ada, bagi, bagus, benar, bisa, cuma, dan, dapat, dari, gambar, itu, kenapa, kita, komputer, lagi, led, masih, mau, mobo, problem, punya, ram, supply, tidak, yang
    • Replies: 17
    • Views: 3,861
    24-10-12, 23:19 Go to last post
  13. (WTA) upgrade pc ap enggak ya???

    Started by Seifeer, 17-06-12 12:36
    3 Pages
    1 2 3
    1gb, 8gb, ada, aja, apa, asus, ati, beli, buat, dengan, disini, game, ganti, kalo, karena, kuat, nanya, pertama, sekarang, semua, spek, tau, untuk, upgrade, yang
    • Replies: 25
    • Views: 1,547
    05-08-12, 06:09 Go to last post
  14. Red face Perbedaan 2 x 2 Gb vs 1 x 4Gb

    Started by yudo, 15-12-11 21:11
    4gb, 800, bawah, beli, berapa, buat, dapet, ddr3, jadul, jual, kira, kira2, lupa, mau, nganggur, pencerahan, perbedaan, sama, saya, sekalian, seri, sih, tanya, total, vga
    • Replies: 9
    • Views: 1,773
    30-07-12, 08:00 Go to last post
  15. Red face tanya seputar mobo H67

    Started by adismail, 15-01-12 15:49
    2 Pages
    1 2
    ada, ambil, api, asrock, awal, awalnya, beli, buat, cukup, dan, dari, dengan, gigabyte, jalan, kelemahan, mana, masi, masing, mau, mobo, seputar, sih, tanya, tapi, yang
    • Replies: 10
    • Views: 1,067
    03-07-12, 16:16 Go to last post
  16. [ask]tata cara membeli produk RAKITAN komputer

    Started by gamemaster, 22-02-12 19:33
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    8gb, aman, asus, cara, channel, core, dan, dark, dual, geforce, ghz, intel, jual, kali, ketika, keyboard, komputer, logitech, mau, mouse, pertama, ps2, ram, supply, vga
    • Replies: 44
    • Views: 2,624
    03-07-12, 16:12 Go to last post
  17. Tanya Tentang Prosesor

    Started by neweby, 30-11-11 00:46
    2 Pages
    1 2
    500, antara, bagus, bisa, core, dah, dan, dual, ini, itu, jual, ketiga, kira, lebih, mana, mau, performa, punya, rencana, rumah, salah, semua, tanya, tentang, yang
    • Replies: 10
    • Views: 978
    30-06-12, 22:57 Go to last post
    • Replies: 10
    • Views: 1,596
    30-06-12, 22:50 Go to last post
  18. nanya PC sya kok sepertinya lambat yah..

    Started by adismail, 17-02-12 15:58
    2 Pages
    1 2
    ada, atau, bagi, berapa, bisa, buka, dan, dari, ini, itu, kenapa, kok, mana, masalah, mau, mobo, mulai, nanya, pengen, sekarang, tanya, ultimate, untuk, upgrade, yang
    • Replies: 15
    • Views: 1,429
    30-06-12, 22:47 Go to last post
  19. Red face Kinerja Core i3 2100 Untuk Game

    Started by neweby, 07-02-12 17:21
    2 Pages
    1 2
    ada, akan, atau, baru, berat, bisa, core, dan, dari, dengan, duty, game, gamexeon, hadir, hardware, ini, lagi, masalah, mengapa, murah, rasa, speed, system, untuk, yang
    • Replies: 16
    • Views: 3,748
    30-06-12, 22:41 Go to last post
  20. tanya perbedaan kinerja mobo..

    Started by adismail, 13-03-12 08:54
    ada, alasan, bahasa, buka, bukan, ddr3, extreme, gak, ganti, itu, jadi, kapan, karena, lagi, loading, mau, mobo, nanya, pada, saat, series, tahun, tanya, upgrade, yah
    • Replies: 8
    • Views: 815
    30-06-12, 22:33 Go to last post
    • Replies: 4
    • Views: 1,018
    30-06-12, 22:27 Go to last post
  21. ASK upgrade

    Started by intel_userNewbie, 20-06-12 22:19
    2 Pages
    1 2
    550, agan2, aja, apa, atas, bimbingan, buat, daily, dan, dari, dikit, game, game2, gan, ganti, gtx, harus, main, punya, spec, tak, tambah, upgrade, x48, yang
    • Replies: 18
    • Views: 815
    30-06-12, 22:16 Go to last post
  22. Question Cara cek proc msh jalan apa ngga gmana ya???,,,HELP

    Started by fikri_88, 12-02-12 20:57
    2 Pages
    1 2
    500, agan2, apa, baru, bau, budget, cara, caranya, cek, dgn, gma, gmana, jalan, kemungkinan, kena, kompi, nangis, ngga, persen, power, proc, recomended, rusak, supply, tolong
    • Replies: 11
    • Views: 1,827
    14-02-12, 09:01 Go to last post
  23. Exclamation [Help] Mobo GA-G41M-ES2L Boot Lambat

    Started by goldenyears, 20-01-12 19:34
    • Replies: 6
    • Views: 560
    02-02-12, 12:23 Go to last post
  24. Minta Saran PSU utk Dual VGA

    Started by adismail, 21-01-12 04:10
    2 Pages
    1 2
    ambil, apa, api, atau, bagus, brand, dan, gak, harga, harganya, itu, minta, murah, nih, pake, power, psu, pure, rekomendasi, rencana, sama, saran, tanya, tentunya, yang
    • Replies: 17
    • Views: 1,239
    23-01-12, 14:18 Go to last post
  25. mari sama2 kita Upgrde bantu saya

    Started by adismail, 03-01-12 15:34
    2 Pages
    1 2
    ada, bantu, buat, dan, dapat, drive, game, gan, ganti, intel, juga, kira, kita, layar, mari, mau, mobo, pake, psu, punya, sama, saya, udah, untuk, vga
    • Replies: 11
    • Views: 1,065
    15-01-12, 16:03 Go to last post
  26. Apakah kamu berniat upgrade ke SB-E?

    Started by haryanto_w, 16-11-11 16:47
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    260, 2600k, apakah, atau, ato, ber, berniat, dapat, gan, ganti, gpu, jual, kamu, kekuatan, lia, liat, masih, murah, nya, sandybridge, saya, situ, sudah, upgrade, yang
    • Replies: 33
    • Views: 2,083
    12-01-12, 21:44 Go to last post
  27. New Rig [Comment please...!!]

    Started by saykyu, 04-01-12 11:44
    500gb, ada, ama, bisa, bln, blue, buat, caviar, comment, corsair, dah, data, datang, game, game2, kingston, klo, lagi, makin, nih, nya, paling, phenom, tau, upgrade
    • Replies: 5
    • Views: 628
    04-01-12, 13:30 Go to last post

Page 1 of 24 1 2 3 11 ... LastLast

Forum Information and Options

Moderators of this Forum
    Array
Users Browsing this Forum

There are currently 1 users browsing this forum. (0 members & 1 guests)

    Array

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 10 replies or 100 views
Hot thread with unread posts
More than 10 replies or 100 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141